Tiplijn: 06-19541384

Grote brand uitgebroken in flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – In de Witte de Withstraat in Dordrecht is woensdagavond 8 november 2023 brand uitgebroken in een flat. De brandweer heeft opgeschaald naar ‘grote brand’ en later naar ‘Grip1’. Ook de politie, de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team zijn opgeroepen. In het totaal worden er tientallen hulpverleners ingezet. Er was paniek en mensen probeerden vanaf hun balkons te ontsnappen. De brandweer heeft een ladderwagen opgesteld om deze mensen te redden. Er zijn intussen diverse mensen vanaf hun balkons gered en de brandweer is ook bezig met het blussen van de brand.

Het is de derde keer in een week tijd dat er brand is in de Witte de Withstraat. Of de branden verband met elkaar houden, is nog niet bekend en wordt door de politie onderzocht. Uiteindelijk zijn twee personen naar het ziekenhuis gebracht in verband met rookinhalatie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer