Tiplijn: 06-19541384

Oplegger vrachtwagen in brand op de A16 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – De oplegger van een vrachtwagen is dinsdagavond 7 november 2023 in brand gevlogen in Dordrecht. De chauffeur ontdekte de brand omstreeks 21.15 uur op de A16 richting Breda. Al snel was de brandweer ter plaatse en werd begonnen met blussen. De brand, die vermoedelijk begon bij het wiel van de oplegger, breidde zich ook uit in de vrachtwagen. Na enige tijd wist de brandweer de brand onder controle te krijgen. Tijdens het incident werd de A16 richting Breda korte tijd volledig afgesloten en was de snelweg langere tijd gedeeltelijk dicht. Ook de rijbaan richting Rotterdam was deels afgesloten.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer