Tiplijn: 06-19541384

Matrasbrand in flatgebouw Dordrecht; brandweer redt mensen en dieren

0

DORDRECHT – In de hal van een flatgebouw aan de Witte de Withstraat in Dordrecht is zondagavond 5 november 2023 brand uitgebroken. Een matras, dat als afval lag opgeslagen in de portiek, stond rond 21.15 uur in brand. De brandweer schaalde op naar middelbrand en vanwege de forse rookontwikkeling in het pand moesten meerdere mensen en dieren uit het gebouw worden gehaald. Mensen werden via het balkon en met vluchtmaskers uit hun woningen gehaald.

Ook honden, een vogel en een cavia werden naar buiten gebracht. Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Vervolgens is het flatgebouw geventileerd. Hoe groot de schade is, is onbekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer