Tiplijn: 06-19541384

Man (33) gewond na steekincident in woning Dordrecht; verdachte aangehouden

0

DORDRECHT – In een woning aan de Romboutslaan in Dordrecht heeft zondagochtend 5 november een steekincident plaatsgevonden. Dat gebeurde rond 6.30 uur. Bij het incident raakte een man gewond en is een andere man aangehouden. Wat zich die ochtend precies heeft afgespeeld in de woning, wordt op dit moment nog druk onderzocht de recherche.

Het slachtoffer, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is met steekverwondingen aangetroffen nabij de ambulancepost. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Agenten hebben de verdachte meteen kunnen aanhouden, dit bleek een 38-jarige man uit Roermond te zijn. Wat de relatie is tussen de twee mannen en wat ze daar in de woning deden, wordt verder onderzocht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer