Tiplijn: 06-19541384

Man gewond bij incident in woning Zwijndrecht; politiehelikopter en politiehond ingezet

0

ZWIJNDRECHT – In een flatwoning aan de Zonnebloemstraat in Zwijndrecht is vrijdagavond 3 november een man gewond geraakt. Bij de politie kwam rond 19.45 uur de melding binnen van een incident in een woning, mogelijk een steekpartij. Veel eenheden van de politie gingen ter plaatse. Agenten in zware vesten zetten de omgeving af. Ook politiehonden en een politiehelikopter werden ingezet.

Uiteindelijk werd in de flatwoning een man aangetroffen met lichte verwondingen aan zijn hoofd. Hij is nagekeken in de ambulance en vervolgens door de politie aangehouden en meegenomen. Een vrouw, die eveneens in de woning aanwezig was, is ook aangehouden. Volgens de politie is er sprake geweest van ruzie en is de man daarbij lichtgewond geraakt. De politie onderzoekt wat er zich precies heeft afgespeeld.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer