Tiplijn: 06-19541384

Onrust bij wedstrijd FC Dordrecht; politie voert charge uit

0

DORDRECHT – Politieagenten zijn vrijdagavond 27 oktober 2023 massaal ingezet bij een voetbalwedstrijd van FC Dordrecht tegen Den Bosch in het stadion aan de Krommedijk. Even na 22.00 uur probeerden supporters van de clubs elkaar te bereiken in het stadion. Hierop kwamen veel politie-eenheden met spoed ter plaatse. Ook enkele hondengeleiders, de Mobiele Eenheid en Team Parate Eenheid werden ingezet. Niet veel later probeerde een groep supporters van FC Dordrecht aan de achterkant van het stadion nogmaals bij de supporters van Den Bosch te komen. Hierop voerde de politie met succes een charge uit om de groep weg te drijven. Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer