Tiplijn: 06-19541384

Oudere man raakt gewond bij aanrijding met auto in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een oudere man is donderdagmiddag 26 oktober 2023 gewond geraakt bij een aanrijding op het Wilgenplein in Alblasserdam. De man fietste over het Wilgenplein en werd over het hoofd gezien door een automobiliste. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de plantenbakken waar in de afgelopen jaren al voor vele duizenden euro’s aan schade is ontstaan. De fietser liep licht letsel op aan onder meer zijn arm. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De Alblasserdammer en zijn fiets zijn door de politie thuisgebracht.

 

Bij de renovatie van het Wilgenplein zijn plantenbakken geplaatst op de kruising tussen de parkeerplaatsen en de doorgaande weg. Om niet op de andere weghelft terecht te komen, sturen automobilisten die het plein af rijden regelmatig te scherp in, waardoor de rechterzijkant van de auto tegen de betonnen rand komt. Volgens een lokale ondernemer is het nog steeds bijna wekelijks raak. Sommige auto’s hebben zoveel schade, dat ze total loss raken.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer