Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken massaal uit voor ongeval met gezin in Gorinchem

3

GORINCHEM – Bij een ongeval op de A15 ter hoogte van Gorinchem is zaterdagavond een gezin betrokken geraakt. Rond 20.15 uur kregen hulpdiensten een melding dat er een auto op zijn kant zou liggen met daarin een gezin. Meerdere hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter, werden gealarmeerd.

Alle inzittenden konden relatief snel uit de auto gehaald worden. De opgeroepen traumahelikopter bleek niet nodig. Voor zover bekend raakte geen van de inzittenden levensbedreigend gewond. Hoe het nu met de slachtoffers gaat, is echter onbekend.

Rood kruis
Tijdens de afhandeling van het ongeval besloten meerdere bestuurders dat de rode kruizen, die Rijkswaterstaat boven de weg had geplaatst vanwege het ongeval, niet voor hen bedoeld waren. Ondanks meerdere kruizen en afzettingen reden deze bestuurders toch door, waardoor zij bij het ongeval uitkwamen. De politie heeft deze bestuurders opgevangen waarna zij allemaal een bekeuring hebben ontvangen. De hoogte van de boete wordt bepaald door de Officier van Justitie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

3 reacties

  1. Waarom wordt erbij gezegd ‘een gezin bij betrokken’ is een solo persoon of bejaard echtpaar minder erg? Zo doet het overkomen… in vele gevallen rijden vaders/moeders met een achterbank vol kids, al bellend en/of append op volle snelheid op links.

    • Wat een aanames allemaal.. Als er niks staat is het niet goed, als er een specificatie van de slachtoffers staat is het ook niet goed. Je kunt ook denken ‘goh wat vervelend voor dat gezin, gelukkig niemand ernstig gewond!’ Maar nee, laten we vooralw eer verontwaardigd gaan doen en verhalen de lucht in slingeren terwijl we helemaal NIETS van de toedracht weten.

Reageer