Tiplijn: 06-19541384

Fietssters aangereden en gewond in Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland

0

ALBLASSERDAM – Twee fietssters zijn donderdagochtend 19 oktober 2023 gewond geraakt. De eerste fietsster raakte gewond op de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. De vrouw werd aangereden door een auto en liep letsel op aan been en heup. De Lekkerlandse is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is daar geopereerd. Later op de ochtend vond op de Oude Torenbrug in Alblasserdam een tweede ongeval plaats.

 

Een automobiliste kwam uit de wijk Klein Alblas / Waterhoven en zag een fietsster over het hoofd. De fietsster belandde na de aanrijding op het asfalt van de Oude Torenweg. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. Het letsel lijkt, voor zover nu bekend, mee te vallen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer