Tiplijn: 06-19541384

Lichaam gevonden in de rivier bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In de rivier de Beneden-Merwede bij Hardinxveld-Giessendam is vrijdagmiddag 6 oktober 2023 het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Het lichaam werd gevonden ter hoogte van de strandjes tussen Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam. Een visser in een bootje trof het lichaam rond het middaguur aan.

De politie, Rijkswaterstaat en KNRM kwamen ter plaatse. Ook de forensische recherche en een forensisch arts hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Vanwege het onderzoek is een deel van het Tiendweg-fietspad langs de A15 bij de boothelling de hele middag afgesloten.

Update 18.30 uur: Na onderzoek gaat de politie ervan uit dat er sprake is van suïcide, zo laat politiewoordvoerder Miriam Slot weten.

Denk je aan zelfmoord? Neem contact op met 0800-0113 of chat via www.113.nl.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer