Tiplijn: 06-19541384

Omstanders blussen brandende conifeer in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In een conifeer bij een woning aan De Plaats in Hendrik-Ido-Ambacht is donderdagmiddag brand ontstaan. De brand ontstond kort na 16.30 uur, mogelijk doordat iemand met een brander onkruid aan het verwijderen was. Terwijl de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd werd, wisten meerdere medewerkers van een nabijgelegen bedrijf de brandende heg met een brandslang en meerdere brandblussers zo goed als volledig te blussen.

De brandweer heeft daarna nog een kleine nacontrole gedaan. De conifeer raakte door de brand wel flink beschadigd. Niemand raakte gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer