Tiplijn: 06-19541384

Motorrijder ernstig gewond na ongeval op de A15 bij Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Bij een ongeval tussen een auto en een motorrijder op de A15 bij Papendrecht is woensdagmorgen 4 oktober 2023 een motorrijder zeer ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 07.15 uur. Vanwege het ongeval sloot Rijkswaterstaat drie rijstroken af in de richting van Gorinchem. Het verkeer kon via de vluchtstrook langs het ongeval passeren. Verkeer vanuit Rotterdam richting Gorinchem moest rekening houden met ruim een uur vertraging. Verkeer richting Gorinchem werd geadviseerd om te rijden via de A16 en de N3.

Een woordvoerder van de politie spreekt van een ”zeer ernstig ongeval”. De motorrijder is in kritieke toestand, onder begeleiding van een spoedtransport, naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de betrokken auto is aangehouden, zoals gebruikelijk is bij ongevallen met zeer ernstig letsel. De politie doet ter plekke uitgebreid onderzoek. Pas rond 10.00 uur kon de A15 weer volledig worden vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer