Tiplijn: 06-19541384

Vrouw spreekt foutparkeerders aan in Dordt en wordt bespuugd en beledigd

0

DORDRECHT – Een 36-jarige vrouw uit Gorinchem is zondag bespuugd en beledigd op de Johan de Wittstraat in Dordrecht. De politie spreekt van bedreiging en mishandeling. Het incident vond zondag 1 oktober 2023 plaats omstreeks 15.35 uur bij de bushalte voor het zebrapad.

De Gorinchemse vrouw sprak een drietal aan omdat hun auto op de stoep stond. De vrouw werd daarop bespuugd en beledigd door de drie Dordtenaren in de leeftijd van 21 jaar (2x) en 23 jaar (1x). De mannen zijn aangehouden en worden vandaag gehoord.

Omdat het incident op straat plaatsvond, vermoeden de agenten dat er getuigen zijn. Heeft u iets gezien of gehoord, of kent u iemand die hier iets vanaf weet? De politie vraagt dan om contact op te nemen via 0900-8844 en daarbij het zaaknummer 2023316524 te melden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer