Tiplijn: 06-19541384

Arrestatieteam haalt man van dak in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een arrestatieteam van de Dienst Speciale Interventies (DSI) heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 september een verwarde man van het dak van een woning gehaald in Dordrecht. Hulpverleners gingen even na middernacht naar de Jozef Israelsstraat omdat een verwarde man op het dak zou zijn geklommen. De politie zette een onderhandelaar en het DSI in. Ook de brandweer en een ambulance stonden paraat.

Na enige tijd lukte het om de man van het dak te krijgen. Er raakte niemand gewond. Ambulancepersoneel heeft vervolgens zorg voor de verwarde man gedragen. Hij krijgt passende hulp.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer