Tiplijn: 06-19541384

Ernstige aanrijding tussen auto en trekker in Streefkerk; Nieuw-Lekkerlander gewond

1

STREEFKERK – Een automobilist uit Nieuw-Lekkerland is zaterdagochtend 30 september 2023 gewond geraakt bij een ernstige aanrijding op de Veerweg in Streefkerk. De man reed in zijn auto over de weg en kwam in botsing met een trekker die vanuit het weiland de weg op reed. De twintiger kwam bekneld te zitten in zijn voertuig. De politie, brandweer, ambulancedienst en traumahelikopter werden opgeroepen voor hulp. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt, waarna de man kon worden bevrijd. Het slachtoffer is per ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Welk letsel de automobilist heeft opgelopen, is nog niet bekend. De bestuurder van de trekker is ongedeerd gebleven. De politie heeft een uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Tijdens dit onderzoek is de weg afgesloten.

Foto’s: Twan Beukers en Peter Stam.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Wordt tijd dat deze voertuigen van de openbare weg worden verbannen. Ze rijden vaak onverantwoord als gekken over de weg met gevaar voor levens/letsel.
    Vaak heel veel jonge onervaren bestuurders.

Reageer