Tiplijn: 06-19541384

Veel schade bij ongeval op A27 bij Hoogblokland

0

HOOGBLOKLAND – Op de A27 bij Hoogblokland is vrijdag 29 september 2023 veel schade ontstaan bij een ongeval tussen twee personenauto’s. Dit gebeurde omstreeks 17.50 uur op de rijbaan richting Gorinchem. Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse.

Bij een van de voertuigen lagen accu’s in de kofferbak. Deze waren door het ongeval mogelijk beschadigd geraakt. De brandweer kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen. De ambulancedienst heeft de inzittenden gecontroleerd op verwondingen. De rijbaan was vanwege de hulpverlening korte tijd volledig afgesloten. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer