Tiplijn: 06-19541384

‘Flatbrand’ blijkt buitenbrand in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De hulpdiensten zijn donderdag 28 september uitgerukt voor een melding dat er brand zou zijn in een flat aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. Even na 17.30 uur zag men rook langs een flatgebouw aan de Peulenlaan trekken. Daarop werd de brandweer gebeld die met spoed ter plaatse kwam. Al snel werd duidelijk dat de rook afkomstig was van een klein buitenbrandje naast het flatgebouw. In bosschages naast de flat woedde een brandje dat binnen een mum van tijd werd gedoofd. Daarop zijn de politie-eenheden en brandweer weer met vervolg gegaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer