Tiplijn: 06-19541384

Onbekenden gooien stenen door ruit van woning in Papendrecht; getuigen en daders gezocht

1

PAPENDRECHT – Nog onbekenden hebben dinsdagavond 19 september 2023 stenen door een ruit van een woning aan de Korenbloemstraat in Papendrecht gegooid. Dit gebeurde rond 21.53 uur. De politie kreeg een melding binnen van glasgerinkel en twee wegrennende jongeren in de richting van de Jasmijnstraat/Zonnebloemstraat. Agenten hebben de omgeving doorzocht maar niemand aangetroffen.

De bewoners waren op het moment van de vernieling niet thuis en ontdekten bij thuiskomst dat er stenen door de ruit waren gegooid. Er is veel schade. Mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de vernieling te maken heeft of meer informatie heeft over de daders, kunnen contact opnemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook camerabeelden uit de omgeving zijn welkom.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer