Tiplijn: 06-19541384

Onderzoek naar mogelijk explosief bij woning in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT –  Aan de achterzijde van een woning aan Van Eedenstraat in Zwijndrecht is dinsdag 19 september 2023 rond 10.00 uur een mogelijk explosief aangetroffen. De politie, brandweer, ambulancedienst en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) kwamen ter plaatse. De EOD heeft het pakket onderzocht en kwam erachter dat het leeg was. Het pakket is zojuist afgevoerd. De politie gaat er vanuit dat iemand het object heeft geplaatst met de bedoeling om het op een echt explosief te laten lijken. Degene die het pakket heeft geplaatst, wordt gezocht. Tijdens de ontmanteling en het onderzoek was een deel van de wijk afgesloten. De wijk is zojuist weer vrijgegeven.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer