Tiplijn: 06-19541384

Demonstraties tijdens open dag bij brandweer Hardinxveld-Giessendam

8

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Brandweer Hardinxveld-Giessendam hield zaterdag 9 september 2023 een open dag tijdens de Open Gemeentedag. Naast de brandweer openden de gemeente haar deuren en gaven allerlei organisaties een kijkje in de keuken. De ambulancedienst en politie waren vertegenwoordigd en er was van alles te doen voor de kinderen. Bij de brandweerkazerne konden een hoop voertuigen worden bewonderd. Ook gaf de brandweer verspreid over de dag diverse demonstraties, van hulpverlening tot brandbestrijding.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

8 reacties

  1. @Jan-Peter Bezemer: Wat zeg jij nou weer? nergens in het artikel of in onze reacties wordt er gesproken over geweld tegen hulpverleners. Ik heb het idee dat simpele zielen zoals jij en Els de artikelen op deze site niet eens lezen…

    • Frederik, er is maar √©√©n simpele ziel en dat ben jij. Nog te simpel om cynisme te begrijpen denk ik zo.

Reageer