Tiplijn: 06-19541384

Politie toont beelden van overvaller buurtsuper Dordrecht

0

DORDRECHT – Zaterdag 1 juli is supermarkt Babylon op het J.P. Heijeplein in Dordrecht overvallen door een man met een vuurwapen. De dader is er met geld uit de kassa vandoor gegaan. De politie is direct met een onderzoek gestart, maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. De politie toont nu in Bureau Rijnmond beelden van de dader om met de hulp van het publiek alsnog deze zaak op te lossen.

Vuurwapen
Even na 18.00 uur was de eigenaar van de winkel bezig met afsluiten en de deur van zijn winkel stond nog open. De 57-jarige supermarkteigenaar was achter de kassa aan het opruimen toen uit het niets een man voor zijn neus stond. De man droeg een zwarte trui met capuchon, gezichtsbedekking en richtte een vuurwapen op de eigenaar. De overvaller eist geld uit de kassa en de eigenaar gaf hem, doodsbang, de inhoud van de kassa. Toen de overvaller zijn buit had, rende hij de winkel uit, linksaf richting van de J.J.A. Gouverneurstraat.

Beelden
De politie doet onderzoek en toont nu beelden van de overval. De overvaller is door zijn kleding en gezichtsbedekking lastig te herkennen in zijn gezicht, maar de politie hoopt dat iemand aan zijn bouw, kleding en manier van bewegen weet wie dit is. De dader was vermoedelijk rond de 20 jaar oud, waarschijnlijk tussen de 175cm en 180cm lang en had een donkere kleur ogen.

Tips
Heeft u informatie wie dit zou kunnen zijn, dan vraagt de politie om contact op te nemen met het overvallenteam via 0900-8844. Of anoniem via M. op 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer