Tiplijn: 06-19541384

Zonnepanelen bij woning in brand in Bleskensgraaf; hulpdiensten schalen op naar ‘grote brand’

0

BLESKENSGRAAF – Op het dak van een woning aan de Kerkstraat in Bleskensgraaf is vrijdag 1 september 2023 brand uitgebroken. Er staan zonnepanelen in brand. De hulpdiensten hebben rond 16.00 uur opgeschaald naar ‘grote brand’. Vanuit de hele omgeving werden hulpdiensten opgeroepen om te komen helpen bij het bestrijden van de brand en het bieden van hulp.

Al snel was de brand onder controle. Het vuur bleek niet te zijn doorgeslagen naar de binnenzijde van de woning. Om zeker te zijn dat de brand uit was, zijn nog sloopwerkzaamheden verricht. Bij de brand raakte niemand gewond. Stichting Salvage staat de bewoners bij in de verdere afhandeling.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer