Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter en ambulance naar gezondheidscentrum Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Een ambulance en traumahelikopter zijn vrijdagmiddag 1 september 2023 ingezet bij het gezondheidscentrum Symbiose aan de Burgemeester Dekkingstraat in Bleskensgraaf. Een meisje had rond half vijf medische hulp nodig maar haar situatie bleek zo ernstig, dat medisch personeel van een ambulance en traumahelikopter ter plaatse gingen. Het meisje is door de hulpverleners gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

De traumahelikopter landde op een voetbal- en hondenuitlaatveld aan het Wilgenpad. De politie bracht de arts en verpleegkundige van het Mobiel Medisch Team naar de Burgemeester Dekkingstraat. Veel buurtbewoners kwamen een kijkje nemen bij de traumahelikopter, die na een halfuur weer opsteeg voor een volgende inzet.

Foto’s: Twan Beukers en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer