Tiplijn: 06-19541384

Politie krijgt melding over gemaskerde man in Papendrecht en treft bijzondere situatie aan

0

PAPENDRECHT – De politie kreeg woensdag 30 augustus 2023 een melding over een gemaskerd persoon in een geparkeerd busje in Papendrecht. Het busje was ‘s ochtends vroeg al gezien en zou in de middag er nog steeds staan.

De politieagenten vertellen: “Met enige alertheid gingen wij snel ter plaatse. Wat zouden we aantreffen? Was dit een voorbereiding voor een overval? Werd er door criminelen gepost? Op het moment dat we de straat in reden, zag we vrij snel het busje staan. Er zat een gemaskerde man op de bijrijdersstoel! We parkeerden ons voertuig en liepen richting het busje en de man. De gemaskerde man bleef stil zitten. Doodstil. Op dat moment zagen we de witte, plastic handen.”

Het bleek een paspop te zijn in beveiligingsuniform. De eigenaar vertelde later dat deze pop normaal gesproken bij een bedrijf staat in het kader van inbraakpreventie. “We hebben de eigenaar verzocht om de pop maar even weg te halen. Ziet u een verdachte situatie? Maak dan een melding bij de politie! We komen liever een paar keer voor niets,” aldus de politie van Drechtsteden Buiten.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer