Tiplijn: 06-19541384

Jongen (9) aangereden door auto; bestuurder onder invloed

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een 9-jarige jongen uit Hardinxveld-Giessendam is woensdag 30 augustus aangereden door een automobilist. De jongen fietste aan het begin van de middag over het Weegpad en stak het Weideveld over. De jonge fietser, die daar voorrang heeft, werd aangereden door een 23-jarige automobilist uit Hardinxveld-Giessendam. Het kind is nagekeken door ambulancepersoneel en voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist moest een alcohol- en speekseltest ondergaan, daaruit kwam naar voren dat hij onder invloed zou zijn. De man is daarop aangehouden als verdachte van het rijden onder invloed. De schade aan de auto en fiets is beperkt gebleven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer