Tiplijn: 06-19541384

Drie auto’s botsen op de Stationsweg; troostbeertjes voor kinderen

0

SLIEDRECHT – Op de Stationsweg in Sliedrecht heeft woensdag 30 augustus een kop-staartbotsing plaatsgevonden. De aanrijding gebeurde ’s middags rond half vijf net voor de rotonde bij het Stationsplein en de Parallelweg. Bij het ongeval botsten drie auto’s op elkaar. Hulpverleners hebben de betrokkenen nagekeken. Voor geen van hen bleek verdere controle in het ziekenhuis nodig.

De politie heeft drie kinderen een troostbeertje gegeven. Verder heeft de politie geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Buurtbewoners regelden het verkeer op het drukke punt. Het oponthoud door het ongeval zorgde voor files in Sliedrecht.

De schade aan twee van de drie voertuigen bleek dusdanig mee te vallen, dat de bestuurders hun weg konden vervolgen. De achterste auto raakte wel beschadigd aan de motorkap en werd tijdelijk bij een woning aan de Stationsweg geparkeerd. Vervolgens kon de weg weer worden vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer