Tiplijn: 06-19541384

Dordtenaar (68) aangehouden voor ontucht met kinderen

0

DORDRECHT – Een man uit Dordrecht is aangehouden voor ontucht met enkele minderjarigen. Dat meldt de politie maandagochtend 28 augustus 2023 aan ZHZActueel. De man kwam in beeld nadat er melding werd gemaakt bij de politie. De 68-jarige verdachte werd daarop half augustus aangehouden door zedenrechercheurs. Hij wordt ervan verdacht ontucht te hebben gepleegd met enkele minderjarige kinderen.

De minderjarigen zouden de buurkinderen van de man, die woonachtig is in de wijk Dubbeldam, zijn. De politie bevestigt dat de verdachte en de kinderen inderdaad bekenden van elkaar zijn. De verdachte is voorgeleid aan de rechter-commissaris, die besloten heeft dat de man nog tenminste veertien dagen blijft vastzitten. De politie zet het onderzoek naar de zaak voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer