Tiplijn: 06-19541384

Snelweg A15 dicht na ongeval bij Gorinchem

0

GORINCHEM – De snelweg A15 ter hoogte van Gorinchem is woensdagavond volledig afgesloten vanwege een zware aanrijding. Rond 18.25 uur botsten daar drie voertuigen op elkaar. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse.

Vanwege de ravage na het ongeval werd de A15 tijdelijk volledig afgesloten in de richting van Nijmegen. Een ambulance heeft zich ontfermd over de inzittenden van de voertuigen. Het is niet bekend of deze personen gewond zijn geraakt. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen af te slepen. Rond 19.30 uur kon een deel van de snelweg weer worden vrijgegeven.

Brand
Op de A15 richting Nijmegen was het al erg druk met verkeer vanwege een voertuigbrand op de A27 bij Lexmond. Verkeer werd door de brand geadviseerd om om te rijden via de A15. Door de brand en het daarop volgende ongeval besloten veel mensen door Gorinchem te rijden, wat tot gevolg had dat ook het verkeer in Gorinchem behoorlijk wat vertraging op liep.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer