Tiplijn: 06-19541384

Politie zet scooterrijders klem bij Alblasserdam en neemt 10 scooters in beslag

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft afgelopen weekend tien scooters in beslag genomen. Dat meldt de politie. Agenten waren bezig met een verkeerscontrole toen zij op de Veerweg in Papendrecht een groep scooterrijders en brommerrijders zag rijden. Bij de Brug over de Noord bij Alblasserdam werd een fuik gemaakt en aan de beide kanten van de brug werden politieauto’s en motoren ingezet. Dertien bestuurders konden staande worden gehouden.

Nadat de politie van iedereen gegevens had genoteerd, werd de hele groep, onder begeleiding van een groep agenten, naar het politiebureau in Papendrecht gereden. Daar werden de scooters en brommers op de rollerbank gezet.

“Tien brommers hebben een ‘WOK’ (wachten op keuring-melding) gekregen, een bekeuring voor het overschrijden van de toegestane constructiesnelheid en de brommers zijn in beslag genomen,” zo laat een woordvoerster van de politie weten.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer