Tiplijn: 06-19541384

Brand in aanbouw van woning in Brandwijk door frituurpan

1

BRANDWIJK – In de aanbouw van een woning aan de Gijbelandsedijk in Brandwijk is zaterdagavond 19 augustus 2023 brand uitgebroken. De bewoners konden hun woning tijdig verlaten. Brandweerlieden van de posten Brandwijk en Bleskensgraaf kwamen ter plaatse om de brand te blussen. Onder meer een frituurpan, de vermoedelijke veroorzaker van de brand, werd uit het pand gehaald. Na een halfuur had de brandweer de brand onder controle.

De woning stond vol rook, waarop de brandweer het pand heeft geventileerd. De brand heeft flink wat schade veroorzaakt in het bijgebouw. Stichting Salvage is namens de gezamenlijke verzekeraars ter plaatse gekomen om de bewoners bij te staan in de verdere afhandeling van de brand.

Foto’s: Twan Beukers, Jorrit de Haas en Willem de Wolf.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer