Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor buitenbrand in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In een weiland aan de Rijksstraatweg in Hendrik-Ido-Ambacht is donderdagavond kort na 18.30 uur brand ontstaan. Toen de brandweer korte tijd later ter plaatse kwam, was er al sprake van flinke zwarte rookwolken. Omdat de brand zich toch nog snel uitbreidde, werd na een kwartier opgeschaald naar ”middelbrand”. Naast de tweede tankautospuit werden ook twee schuimblusvoertuigen gealarmeerd, die werden ingezet voor de waterwinning.

De brandweer had moeite het vuur onder controle te krijgen en kon niet voorkomen dat er nog een behoorlijk stuk weiland is afgebrand. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer