Tiplijn: 06-19541384

Politieagent raakt gewond bij openbreken van deur in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een politieagent is woensdagochtend 2 augustus 2023 gewond geraakt aan zijn pols en arm tijdens het openbreken van een deur van een woning aan de Standerdmolen in Nieuw-Lekkerland. Mensen hadden bij de politie melding gemaakt over het feit dat iemand al weken niet bij zijn woning was gezien. Binnen zou een flinke stapel kranten liggen. Men vreesde dat de bewoner iets was overkomen.

De politie probeerde in eerste instantie het slot open te boren, maar dat mislukte. Uiteindelijk besloot men grover geweld te gebruiken en de deur met een stormram open te rammen. Uiteindelijk lukte dit. In de woning werd niemand aangetroffen. Wel raakte een agent gewond aan zijn arm en pols door scherpe delen bij de deur. De agent is naar de huisartsenpost gebracht voor een hechting.

Later op de dag bleek dat de man bij zijn moeder was en daarom al even niet thuis was geweest.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer