Tiplijn: 06-19541384

Nieuw-Lekkerlander raakt zeer ernstig gewond bij auto-ongeval in Frankrijk

1

NIEUW-LEKKERLAND – Een jongeman uit Nieuw-Lekkerland is vrijdag 28 juli 2023 zeer ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval op de A75 bij de plaats Caylar in Frankrijk. De twintiger botste volgens Franse media met hoge snelheid tegen een paal. De man, die na de crash buiten bewustzijn raakte, is door de brandweer uit zijn auto gehaald.

De Nieuw-Lekkerlander is daarna per helikopter overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Montpellier. De man van begin twintig ligt in coma en zijn toestand is zeer zorgelijk. Franse media spreken van een ’terrible accident’. De bestuurder was onderweg naar familie, die op vakantie was in Spanje.

Foto: Brandweer en Reddingsdienst SDIS34 / bewerking Alblasserdamsnieuws.nl.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer