Tiplijn: 06-19541384

Kindje vast in speeltoestel Gorinchem; brandweer met spoed ter plaatse

0

GORINCHEM – Een kindje is zaterdagmiddag vast komen te zitten in een speeltoestel in een speeltuin aan het Hendrik Tollensplantsoen in Gorinchem. De jongen raakte met zijn been klem in een stalen wipwap. Omstanders kregen het kindje onmogelijk los, dus moest de brandweer er aan te pas komen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse, evenals een ambulance, die uit voorzorg ook gealarmeerd was.

Door middel van een spreider wist de brandweer de opening van de wipwap, waar de jongen met zijn been in vast zat, iets te vergroten zodat hij los kon komen. De jongen kon zonder enig letsel worden losgemaakt. Van de hulpverleners kreeg hij een troostbeertje. De jongen kon vervolgens lachend afscheid nemen van de hulpverleners.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer