Tiplijn: 06-19541384

Veel file op de N3 bij Dordrecht door gekantelde aanhanger

1

DORDRECHT – Op de N3 ter hoogte van Dordrecht is donderdagmiddag door nog onbekende oorzaak een aanhangwagen van een vrachtauto gekanteld. De aanhangwagen is geladen met mest. Het ongeval gebeurde rond 16.15 uur. Door het ongeval werd de rechterrijstrook van de N3 tijdelijk afgesloten. Volgens Rijkswaterstaat is de N3 tussen Papendrecht en Dordrecht-Stadspolders inmiddels helemaal afgesloten. Het verkeer wordt geadviseerd om om te rijden via de A15 en de A16. Ook op de A16 tussen Ridderkerk en Breda zorgt dit om die reden voor extra drukte en file.

De verwachting is dat de aanhanger pas na de avondspits geborgen zal worden. Voor zover bekend raakte er bij het ongeval niemand gewond.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer