Tiplijn: 06-19541384

Politie lost schoten bij BTGV-aanhouding in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een agent van het Team Parate Eenheid van de politie heeft maandagavond 24 juli 2023 twee keer geschoten bij een aanhouding op de Nassauweg in Dordrecht. De politie voerde de aanhouding uit via een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten (BtGV). Dit wordt gedaan als men vermoedt dat de aan te houden verdachte gewapend is. Tijdens de aanhouding werd twee keer geschoten. Er werd 1 keer gericht geschoten en 1 keer klonk een waarschuwingsschot. De verdachte ligt inmiddels in de handboeien en wordt afgevoerd. Waar de man van wordt verdacht, is nog niet bekend.

Update:De politie heeft schoten gelost bij een aanhouding aan de Nassauweg in Dordrecht. De verdachte werd gezocht voor bedreiging en stond bekend als vuurwapengevaarlijk.

Foto’s: Gerard van Helden en Twan Beukers.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer