Tiplijn: 06-19541384

Auto’s botsen op elkaar op Stevensweg in Dordrecht; twee gewonden

0

DORDRECHT – Op de Stevensweg in Dordrecht zijn maandagavond 24 juli 2023 twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van een rode Volkswagen botste in de zijkant van een zwarte Kia. De bestuurder van de zwarte auto raakte gewond en had onder meer last van zijn hoofd, nek, rug en scheenbeen. Ook de bijrijder raakte gewond en liep een hoofdwond op.

Het ongeval gebeurde nadat de Kia af wilde slaan naar een erf. De Volkswagen Golf zou daarbij, met een veel hogere snelheid dan 30km/u, in de zijkant zijn gereden en daarna tegen een boom zijn gebotst. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Gerard van Helden en Twan Beukers.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer