Tiplijn: 06-19541384

Fietser bewusteloos na val op hoofd in Hardinxveld-Giessendam; traumahelikopter ingezet

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een man is vrijdag 21 juli even voor middernacht gewond geraakt in Hardinxveld-Giessendam. De man fietste over een rotonde aan de Wieling toen hij met zijn fiets te val kwam. De man, die op een feestje wat gedronken had, was niet aanspreekbaar en had een flinke hoofdwond. Ambulancepersoneel heeft de man behandeld en werd daarbij geassisteerd door het Mobiel Medisch Team. Het MMT landde langs de Schapedrift en werd door de politie ter plaatse gebracht. Het slachtoffer is na stabilisatie naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer