Tiplijn: 06-19541384

Rook in flatwoning Hendrik-Ido-Ambacht; bewoner uit woning gehaald

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Brandweermensen hebben zaterdagochtend 8 juli een man uit een flatwoning in Hendrik-Ido-Ambacht gehaald. Getuigen zagen rond 7.45 uur rook in de flatwoning aan het Banckertplein. De brandweer kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. De deur van de woning werd met een ram geopend. In de woning troffen de brandweerlieden een bewoner aan die vermoedelijk rook heeft ingeademd. Hij is naar buiten gebracht en door ambulancepersoneel nagekeken.

De oorzaak van de rook in de woning bleek een pannetje die te lang op het vuur stond. De brandweer heeft het pannetje naar buiten gebracht en de woning geventileerd. Stichting Salvage en de woningbouwvereniging dragen zorg voor de verdere afhandeling van het incident.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer