Tiplijn: 06-19541384

Hotel Van der Valk Dordrecht ontruimd na brand

0

DORDRECHT – Het Van der Valk hotel in Dordrecht, aan de Laan van Europa, is zaterdagavond enige tijd ontruimd geweest vanwege een brand.

De brandweer kreeg rond 21.30 uur een melding dat er rook uit het pand zou komen. Ter plaatse was er inderdaad rook zichtbaar. Binnen korte tijd was het gehele hotel ontruimd. Er bleek brand te zijn ontstaan in een auto in de parkeergarage onder het hotel. De brandweer had de beginnende brand snel onder controle. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse, maar voor zover bekend raakte niemand gewond. Hoe de brand kon ontstaan, is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer