Tiplijn: 06-19541384

Trekker en lading volledig in brand op N216 bij Giessenburg

0

GIESSENBURG – Op de N216 bij Giessenburg is vrijdagavond 30 juni 2023 brand ontstaan. Een trekker met een lading strobalen stond volledig in brand. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Er zijn diverse voertuigen ingezet om de brand te blussen.

De brand in de strobalen brak rond 20.00 uur uit. De bestuurder van de combinatie probeerde nog om de wagen met stro los te maken van de trekker maar vanwege de hitte lukte dit niet meer. Binnen korte tijd stond ook de trekker in brand.

Bij de brand zijn geen gewonden gevallen. Met graafmachines is de grote hoeveelheid stro uit elkaar getrokken om de brand goed te kunnen blussen. Even na middernacht werden brandweermensen uit Boven-Hardinxveld en Brandwijk ingezet om de brandweermensen uit Giessenburg en Goudriaan af te lossen.

’s Morgens zijn de lading en trekker geborgen, waarna herstelwerkzaamheden aan het wegdek zijn gestart. De N216 was zaterdagmorgen nog in beide richtingen afgesloten.

Foto’s: Max Liet, Jorrit de Haas en Twan Beukers. Video: Max Liet.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer