Tiplijn: 06-19541384

Busje botst tegen auto in Kinderdijk; auto tegen woning tot stilstand

0

KINDERDIJK – De bestuurder van een bedrijfsbusje is dinsdagmiddag 27 juni 2023 met zijn voertuig achterop een auto voor hem gebotst. Dit gebeurde op de Molenstraat in Kinderdijk. De automobilist uit de voorste auto remde af om af te slaan naar de Schansweg. De bestuurder van het busje zag dit te laat en botste achterop de auto.

De auto schoot vervolgens door tegen een betonnen paal en kwam tegen een woning tot stilstand. Eén van de bestuurders is nagekeken door ambulancepersoneel. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren. Een bergingsbedrijf heeft het busje en de personenauto meegenomen.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Twan Beukers van Twan Beukers Fotografie uit Nieuw-Lekkerland.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer