Tiplijn: 06-19541384

Fietsje gevonden bij sloot in Groot-Ammers; duikers doorzoeken sloot

0

GROOT-AMMERS – Bij een sloot aan de De Boomgaard in Groot-Ammers is maandagmiddag 26 juni een kinderfietsje aangetroffen. Omdat er ook sporen te zien waren bij de waterkant, alarmeerde een voorbijganger de brandweer. Die kwam met spoed ter plaatse bij de sloot naast Sporthal de Reiger om onderzoek te doen. Ook een ambulance en de politie stonden paraat.

Brandweermensen van Groot-Ammers, oppervlakteredders van brandweer Nieuw-Lekkerland en duikers van brandweer Schoonhoven en Capelle aan den IJssel kwamen ter plaatse. De sloot is door de brandweermensen uitgekamd. Na een klein halfuur zoeken kon worden uitgesloten dat er een kind in het water lag en gingen de hulpdiensten met vervolg.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer