Tiplijn: 06-19541384

Automobiliste botst tegen gevel van appartementencomplex in Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Op de Scheldestraat in Hardinxveld-Giessendam heeft maandagochtend 26 juni 2023 een ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 07.00 uur botste een oudere vrouw op de kruising met de Vlietstraat met haar auto tegen de hoek van een appartementencomplex. Door de klap raakte de auto flink beschadigd en ging het portier niet meer open. Brandweer, politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse voor hulp. De brandweer heeft het portier opengeknipt. De bestuurster is hierna door ambulancepersoneel gecontroleerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer