Tiplijn: 06-19541384

Geld buitgemaakt bij woningoverval in Sliedrecht; politie zoekt vier daders

0

SLIEDRECHT – Bij een woningoverval aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht is geld buitgemaakt. De overval vond maandagmiddag 19 juni even voor 17.00 uur plaats. Vier verdachten met een donkere huidskleur en in donkere kleding gingen er na de overval vandoor, in de richting van de Albert Heijn. Er raakte niemand gewond.

De politie ging met spoed ter plaatse en startte een burgernetactie. De vier daders zouden een heuptasje hebben gedragen en één van hen was te herkennen aan dreadlocks. De verdachten zijn niet meer aangetroffen. De politie is een buurtonderzoek gestart.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer