Tiplijn: 06-19541384

Snelweg A27 dicht bij Gorinchem na ongeval

0

GORINCHEM – De A27 bij Gorinchem is volledig afgesloten na een ongeval. Rond 17.00 uur botsten daar twee auto’s en een vrachtauto op elkaar ter hoogte van de invoegstrook vanaf industrieterrein Avelingen.

Onder andere de brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Beide rijstroken werden afgesloten, waardoor het verkeer richting Breda volledig tot stilstand kwam. Dit leidde direct tot een aanzienlijk lange file. Ook het verkeer in en rondom Gorinchem staat volledig vast. Kort na 17.30 uur kon de linkerrijstrook weer worden vrijgegeven. Enige tijd later, rond 18.15 uur, was alles opgeruimd en werd de gehele snelweg richting Breda weer vrijgegeven.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer