Tiplijn: 06-19541384

Duikers doorzoeken water in Hendrik-Ido-Ambacht na aantreffen fietsje

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Duikers van de brandweer hebben op woensdagmiddag 14 juni 2023 het water langs het Nelly Bodenheimpad in Hendrik-Ido-Ambacht doorzocht. Reden hiervoor was het aantreffen van een kinderfietsje langs de waterkant. Al snel werd duidelijk dat het fietsje er waarschijnlijk al langere tijd lag. Toch nam de brandweer het zekere voor het onzekere, waarna het water uitvoerig werd doorzocht op een eventueel slachtoffer.

Na een korte zoekactie bleek er geen kind te water te zijn geraakt waarop de brandweer weer is teruggekeerd naar de kazerne.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer