Tiplijn: 06-19541384

Dronken man slaat overboord op de Beneden-Merwede bij Hardinxveld-Giessendam

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een dronken man is donderdagochtend 8 juni overboord geslagen op de Beneden-Merwede bij Hardinxveld-Giessendam. De man had een reddingsvest om, wat bij het overboord slaan opgeblazen werd. De bemanning van een ander schip zag de drenkeling drijven en heeft hem uit het water gered. Inmiddels waren de hulpdiensten gealarmeerd, die met onder meer boten en duikers uitrukten.

Het schip legde aan bij het bunkerstation aan de Rivierdijk. Daar hebben hulpverleners de man opgevangen, die behoorlijk dronken bleek te zijn. Hij is in de ambulance nagekeken en mocht vervolgens naar huis. Het schip waarvan de man overboord sloeg is doorgevaren en bij Dordrecht aangemeerd. Daar is de politie aan boord gegaan om onderzoek te doen.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer