Tiplijn: 06-19541384

Brand op zolderverdieping van woning in Dordrecht

0

DORDRECHT – In een woning aan de Clementstraat in Dordrecht is donderdagavond 8 juni brand uitgebroken op de zolderverdieping. Brandweer schaalde op naar middelbrand, meerdere eenheden kwamen ter plaatse. De brand is korte tijd uitslaand geweest aan de achterzijde van de woning, maar was al snel onder controle. Een deel van het dak is gedemonteerd om de brand verder te kunnen bestrijden en uitbreiding te voorkomen.

Na ruim een uur was de brand volledig uit. De oorzaak van de brand is onbekend. Onderzoekers van de brandweer doen hier onderzoek naar. De Stichting Salvage staat de bewoners namens de gezamenlijke verzekeraars bij in de schadeafhandeling.

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer