Tiplijn: 06-19541384

Politie met spoed naar ruzie in flat in Alblasserdam; pijpje in beslag genomen

0

ALBLASSERDAM – De politie is dinsdag 30 mei 2023 met drie wagens op pad gestuurd voor een melding van een burenruzie op de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Daarbij zou mogelijk iemand met een mes in zijn handen staan. De wijkagent van Alblasserdam, de wijkagente van Sliedrecht en een bus van de politie Drechtsteden-Buiten kwamen met spoed ter plaatse. De twee wijkagenten hadden de situatie snel onder controle en wisten de gemoederen tot bedaren te brengen. Het vermeende mes bleek een stuk van een leiding te zijn. Het pijpje is door de politie in beslag genomen.

 

Heeft u een nieuwstip of aanvullende informatie? Tip de redactie via WhatsApp: 06-19541384

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer